background

ContactDinitrol Anti-Roest Centrum

Groenendal 5
5405 AS Uden
T 0413 - 25 44 81
Mail: info@topcleancarwash.nl

Openingstijden:

- Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur.
- Zaterdag alleen op afspraak!

GESLOTEN:
- Vrijdag 24 november.
- Zaterdag 25 november.

 
Bel 0413 - 25 44 81
Wilt u een offerte opvragen?
Ga verder

Behandeling

Beoordeling

Om een anti-roestbehandeling bij uw voertuig goed uit te voeren dienen we eerst de roestvorming vast te stellen. We kijken met een endoscoop in uw auto: in de deuren, de chassisbalken en andere holle delen.

Voordat we uw auto behandelen geven we eerst een behandelingsadvies en prijsopgave. Wanneer uw auto in aanmerking komt voor een behandelingen dan bespreken we met u vooraf bijzonderheden en eventuele speciale wensen.

Voorbereiding

Voordat we uw auto kunnen behandelen wordt de auto uitgebreid gereinigd. Alle afdekplaten en beschermkappen worden verwijderd zodat vuile oppervlakken kunnen worden gereinigd met een oplosmiddel.

Echter niet alleen de buitenkant wordt gereinigd, ook van binnen wordt de auto schoongemaakt. Plaatdelen, chassisbalken en holle ruimtes worden schoongespoten. Na het reinigen dient de auto zeker 48 uur te drogen. Daarna worden stoppen, stekkers en andere delen om toegang tot holle ruimtes te krijgen verwijderd. Dan kan de behandeling beginnen.

Behandeling

Voor de Dinitrolbehandeling worden drie producten gebruikt: Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant.

Dinitrol ML: stopt het roestproces
Dinitrol ML wordt aangebracht op alle aangetaste en roestgevoelige delen van de auto. Niet alle roest kan worden verwijderd, daarom dringt Dinitrol ML door tot in de roestlaag en stop daar het roestproces.

Dinitrol 1000: dicht holle ruimtes
Deze laag zorgt ervoor dat holle ruimtes worden gevuld. Vocht en vuil kunnen het metaal niet langer bereiken. Na droging vormt het een dikke, wasachtige laag waardoor het zeer geschikt is voor het behandelen van holle ruimtes. Naden en kieren worden keurig afgedicht.

Dinitrol Sealant: beschermt tegen vuil
De onderkant van de auto wordt ingepakt in een laag Dinitrol Sealant. Deze laag beschermt de eerste laag Dinitrol ML tegen opspattende steentjes, strooizouten en ander vuil.

Aflevering

Nadat alle lagen zijn aangebracht worden alle gedemonteerde delen weer op uw auto geplaatst. Hierna staat uw auto voor u klaar.

Wilt u weten of een anti-roestbehandeling zin heeft voor uw auto? Neem dan vrijblijvend contact op met ons bedrijf.